Servicii

Video-Booth-360°

PLATFORMĂ VIDEO 360°

Urmează să aveți un eveniment? Relaxați-vă și lăsați-ne pe noi să avem grijă de imortalizarea momentelor si distracția invitaților. Suntem pregătiți să vă ducem petrecerea la nivelul următor și să facem din evenimentul vostru un adevărat standard de calitate.

Solicită ofertă pentru evenimentul tău

CE ÎNSEAMNĂ O PLATFORMĂ VIDEO 360°?

Platforma Video 360° este cel mai nou și sofisticat serviciu pentru orice eveniment. Suntem aici să aducem magie fiecărui moment. Indiferent că este vorba de nuntă, botez, majorat sau o petrecere corporate, platforma video 360° se poate adapta pe specificul evenimentului aducând un plus de valoare și unicitate acestuia. Lăsați-vă impresionați și intrați în lumea noastră!

PENTRU CE EVENIMENTE ESTE POTRIVITĂ O PLATFORMĂ VIDEO 360°?

Platforma noastră video 360° este atât de adaptabilă încât este potrivită pentru orice tip de eveniment pentru că acoperă o întreagă gamă de momente speciale – de la nunți până la lansări de produse.

  1. Nuntă – Promitem ca fiecare invitat va rămâne cu o amintire de neuitat și își va aduce aminte cu drag de nunta voastră.
  2. Botez – Suntem pregătiți să surprindem vedeta serii în toate ipostazele.
  3. Aniversări/Majorate – O petrecere de neuitat pe care o vom face cu adevărat memorabilă.
  4. Petreceri corporate – Prin acest serviciu poți aduce un nou punct de interes petrecerilor corporate, iar clipurile video pot fi postate pe rețelele de socializare în mai puțin de 2 minute.
  5. Lansări produse – Inovăm lansarea și prezentarea de produse. Nu mai e nevoie de clasicele poze cu produse, un clip video poate arăta noul produs din absolut toate unghiurile.
FUM GREU ȘI GHEAȚĂ CARBONICĂ

Știm că ziua cea mare a nunții trebuie să fie unică și de neuitat. Tocmai pentru că trebuie să fie un eveniment exact așa cum ați visat, noi vă putem ajuta să vă simțiți că plutiți pe nori. Dansul mirilor este, poate, cel mai important moment din cadrul unei nunți, iar timpul se oprește în loc pentru cei doi îndrăgostiți.

Solicită ofertă pentru evenimentul tău
Fum-Greu-&-Gheata-ico

Prin fumul greu pe care vi-l oferim putem transforma totul într-o reală feerie. Fiecare moment va fi învăluit într-un voal misterios și romantic, sporind magia momentului.

Dar gheața carbonică nu este folosită doar pentru fumul greu. De asemenea, vă putem oferi gheață carbonică și pentru pahare atunci când sosesc invitații. Doar cu puțină gheață carbonică, vom transforma o băutură simplă într-una scoasă din poveștile cu prinți și prințese, oferindu-i un aspect elegant prin micul nor de fum format.

Imaginea de basm nu se poate opri doar la fumul greu. Cele mai bune prietene ale fumului greu sunt bineînțeles artificiile rotative. Mult mai spectaculoase decât vulcanii clasici, acestea sunt pregătite oricând pentru a impresiona invitații în momentul culminant al dansului mirilor.


Tort-de-Shot-uri-ico

TORTUL DE SHOT-URI (TORTUL MIRELUI)

Popular denumit tortul mirelui este cel mai inovativ și râvnit serviciu pentru cele mai spectaculoase evenimente, fiind potrivit pentru nunți, botezuri, petreceri private sau corporate.

Solicită ofertă pentru evenimentul tău

CE ESTE TORTUL DE SHOT-URI?

Impunător și, în același timp, captivant – tortul de shot-uri este menit să atragă absolut toți invitații, oferindu-le o experiență inedită și spectaculoasă, dar și un boost de energie. Într-un singur tort integrăm eleganța și amuzamentul momentului împreună cu extravaganța și rafinamentul acestuia.

Noi considerăm că acest serviciu este un must-have pentru orice petrecere din zilele noastre. Sparge barierele și scapă din tendințele clasice ale petrecerilor. Putem aduce maximum 190 de shot-uri pe un singur tort, dar putem personaliza numărul de pahare în funcție de evenimentul dumneavoastră.

Transformă-ți petrecerea într-un eveniment de neuitat!

Experimentează bucuria Videobooth-ului 360, atmosfera plină de fum și gheață carbonică și deliciile de la tortul de shot-uri.